Skip to main content
Actualitat

La Sagrada Família prega per Benet XVI

By 10 de gener de 2023No Comments

La feligresia de la Sagrada Família s’uní a la missa funeral pel repòs etern del papa emèrit Benet XVI, que va consagrar la Basílica el 7 de novembre de 2010, juntament amb el miler de feligresos de tota la diòcesi que han assistit a la celebració pregant pel repòs etern del Papa emèrit.

La celebració eucarística ha estat presidida pel cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona, concelebrada per l’arquebisbe emèrit, cardenal Lluís Martínez Sistach, juntament amb els bisbes auxiliars, Mons. Sergi Gordo i Mons. Javier Vilanova i el rector de la Sagrada Família Mn. Josep Maria Turull acompanyats de preveres, diaques, acòlits de la Sagrada Família i seminaristes diocesans.

En l’homilia, el Cardenal ha remarcat, de Benet XVI, la «gran capacitat intel·lectual que va desenvolupar fins al punt de ser reconegut com un gran mestre», reconeixent que ha sabut «fer un veritable diàleg entre la fe i la cultura del nostre temps». Finalment, ha pregat pel descans etern del Papa emèrit, tot demanant «des de la finestra del cel beneeix-nos a nosaltres i intercedeix davant el Senyor perquè la nostra fe no defalleixi i siguem valents i humils apòstols de l’Evangeli».