Celebracions Setmana Santa

La Basílica de la Sagrada Família comptarà enguany amb la presència dels tres Bisbes auxiliars de Barcelona

 

Dissabte 1 d’abril. Vigília del Diumenge de Rams.

20 h Missa vespertina a la Cripta, amb benedicció de palmes. Entrada lliure amb aforament limitat.

 

Diumenge 2 d’abril. Diumenge de Rams.

9 h Missa internacional a la Basílica, presidida per Mn. Josep Turull, que n’és el rector, amb benedicció de rams.  Entrada lliure amb aforament limitat.

12 h Missa Solemne amb benedicció de rams a la Basílica i a la façana de la Passió al carrer Sardenya presidida per Mons David Abadías, bisbe auxiliar de Barcelona.

És imprescindible tenir entrada per accedir a la Basílica. Recollida d’entrades gratuïtes fins a completar aforament del 27 al 31 de març a la secretaria de pastoral de la Sagrada Família, c/ Sardenya 318 (accés Cripta), de 10 a 13.30 h i de 17 a 20 h. Acte retransmès en streaming a sagradafamilia.org i a esglesia.barcelona/en-directe. Les portes s’obriran a les 11 h.

Altres misses a la Cripta:

10.30 (català), 18.30 (català) i 20 h (castellà).

En totes hi haurà benedicció de palmes. Entrada lliure amb aforament limitat.

 

Dijous 6 d’abril. Dijous Sant. 

20 h Missa de la Cena del Senyor a la Basílica, presidida per

Mons. Javier Vilanova, bisbe auxiliar de Barcelona. Entrada

lliure amb aforament limitat. Les portes s’obriran a les 19 h.

 

Divendres 7 d’abril.

Divendres Sant en la Passió del Senyor.

Pregària davant la reserva del Santíssim a la cripta, que romandrà oberta des de les 9 h fins a les 18 h, per tal que els fidels que ho desitgin puguin anar a pregar davant el Santíssim. Hi haurà sacerdots disponibles per administrar el sagrament de la reconciliació.

18.30 h Celebració de la Mort del Senyor a la basílica, presidida per Mons. Sergi Gordo, bisbe auxiliar de Barcelona. Entrada lliure amb aforament limitat. Les portes s’obriran a les 17.30 h.

2 h Via Crucis a la façana de la Passió i veneració de la Creu, presidit per Mons. Sergi Gordo, bisbe auxiliar de Barcelona. Hi participen el Cos de portants del Sant Crist de la Sagrada Família. Entrada lliure amb aforament limitat.

 

Dissabte 8 d’abril. Dissabte Sant. Vetlla Pasqual.

21h Celebració de la solemne Vetlla Pasqual a la Basílica, presidida per Mons. David Abadías, bisbe auxiliar de Barcelona. Entrada lliure amb aforament limitat. Les portes s’obriran a les 20 h.

 

Diumenge 9 d’abril. Diumenge de la Pasqua en la Resurrecció del Senyor.

9 h Missa internacional a la Basílica, presidida per Mn. Josep M. Turull, que n’és el rector. Entrada lliure amb aforament limitat.

Misses a la Cripta: 10.30 h (català); 11.45 (castellà), 13 h (català), 18.30 h (català) i 20 h (castellà). Entrada lliure amb aforament limitat.

 

Dilluns 10 d’abril.

Dilluns de Pasqua.

 

Misses a la Cripta a les 9 h (castellà), 12 h (català) i 20 h

(castellà). Entrada lliure amb aforament limitat.